Ura CapManilla

CapMan työnantajana

CapMan on johtava sijoitus- ja varainhoitoyhtiö. Etsimme jatkuvasti lahjakkaita pääomasijoitusalan ammattilaisia tai sellaiseksi pyrkiviä vahvistamaan tiimiämme.

Haluatko olla mukana kehittämässä Pohjoismaiden johtavia yrityksiä ja kiinteistöjä? Näetkö itsesi vaikuttamassa eläkeyhtiöiden tuottoihin ja elinvoimaisen yhteiskunnan rakentumiseen? CapMan on johtavia pääomasijoitusalalla toimivia sijoitus- ja varainhoitoyhtiöitä Euroopassa. Olemme rakentaneet menestyviä ja yhteiskuntaa edistäviä liiketoimintoja jo yli 28 vuoden ajan. Etsimme joukkoomme pääomasijoitusalan ammattilaisia, joilla on rohkeutta ottaa vastuuta, halua kehittyä sekä paloa olla vaikuttamassa ympäröivän yhteiskuntamme kehitykseen.

Henkilöstö on tärkein voimavaramme. Pyrimme jatkuvasti siihen, että henkilöstömme on sitoutunutta ja motivoitunutta. Tarjoamme kansainvälisen ja dynaamisen työympäristön, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus kehittyä pääomasijoitusalan ammattilaiseksi. Palveluksessamme on noin 100 henkilöä Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Moskovassa, Luxemburgissa ja Lontoossa.

Kaikki toimintamme perustuu arvoihimme, joita ovat aktiivinen omistajuus, sitoutuminen ja korkea moraali.

Henkilöstö on tärkein voimavaramme.