CapMan + Tukikummit

Yhteiskuntamme muuttuessa nopeasti myös liike-elämän on tärkeää osallistua aiempaa aktiivisemmin keskusteluun yhteiskunnan keskeisistä arvoista ja tarjota ratkaisuja vallitseviin haasteisiin. Siksi olemme päättäneet olla mukana tukemassa Tukikummien arvokasta työtä.

2016

Vuoden 2016 Tukikummit-kampanja on onnistunut erinomaisesti. Olemme yhdessä CapManin hankintarenkaan CaPS:in jäsenyritysten ja kumppanien kanssa keränneet Tukikummit-säätiölle yhteensä yli 80 000 euroa. Kiitos kaikille osallistumisesta ja tuesta!

Valokuva: Emma Suominen

Tukikummit-säätiö kerää varoja syrjäytymisvaarassa oleville nuorille, jotka ovat vaarassa pudota pois harrastuksista ja kaveriporukoista perheen taloudellisen tilanteen vuoksi. Keräystilille tulevat varat menevät 100 % lyhentämättöminä perille. Löydät lisää tietoa Tukikummien toiminnasta osoitteesta www.tukikummit.fi.

CapManin hankintarengas CaPS järjestää vuosittain joulukampanjan, jossa CapManin henkilökunta, kohdeyritykset ja verkostomme osallistuvat Tukikummien keräykseen nuorten paremman tulevaisuuden puolesta.

Aikaisemmat kampanjat:

2015

Joulukuussa 2015 järjestimme lounasseminaarin yhdessä Tukikummit-säätiön kanssa. Seminaariin osallistui noin 80 edustajaa CapManin hankintarengas CaPSin jäsenyrityksistä. Tapahtuman osallistumismaksuista koostuva tuotto, noin 115 000 €, meni lyhentymättömänä Tukikummit-säätiölle.

Puhujina seminaarissa olivat Tasavallan presidentti Sauli Niinistö, joka on Tukikummien hallituksen puheenjohtaja, sekä Sammon, UPM:n ja Nordean hallituksen puheenjohtaja ja Tukikummien hallituksen jäsen Björn Wahlroos. Molemmat ovat Tukikummien perustajajäseniä ja mukana toiminnassa yksityishenkilöinä. Lisäksi tilaisuudessa puhui nuori teknologiayrittäjä Pia Henrietta Kekäläinen, joka on perustanut nuorten teknologiaopetukseen keskittyvän Mehackit-yrityksen.

Lue uutinen seminaarista Tukikummien sivuilla.

Tukikummit seminaari CapMan

Kuvassa vasemmalta oikealle: CapManin toimitusjohtaja Heikki Westerlund, Tasavallan presidentti ja Tukikummien hallituksen puheenjohtaja Sauli Niinistö, Mehackit-yrityksen perustaja Pia-Henrietta Kekäläinen, Sammon, UPM:n ja Nordean hallituksen puheenjohtaja ja Tukikummien hallituksen jäsen Björn Wahlroos sekä CapManin hankintajohtaja Maximilian Marschan.

2014

CapManin hankintarengas CaPS haastoi yhteistyössä Tukikummien kanssa CaPS-jäsenyritykset ja kumppanit tukemaan syrjäytymisvaarassa olevia nuoria Suomessa. 8.12.2014 mennessä mukana oli noin 40 CaPS-yritystä sekä kumppania, ja varoja oli kerätty yhteensä noin 53 000 €.