CaPS

Näin toimimme

CaPS (CapMan Procurement Services) on hankintapalvelu, joka keskittää jäsenyritystensä ei-strategisten tuotteiden ja palveluiden hankintoja. Konsepti on ainutlaatuinen pääomasijoittajien keskuudessa Pohjoismaissa.

Verkostojen voimaa hankinnoissa

Lähes 10 vuoden ajan olemme auttaneet jäsenyrityksiämme Suomessa ja Ruotsissa kilpailuttamaan hankintansa ja saavuttamaan merkittäviä säästöjä ja etuja. Olemme yhdessä saavuttaneet yli 100 miljoonan euron säästöt. Olemme myös tehokas verkosto parhaiden käytäntöjen jakamiseen. Joka vuosi yli 100 jäsenyritystä käyttää hankintapalvelujamme.

50

tuhatta työntekijää jäsenyrityksissämme

100m€

säästöt yhteensä

115

kategoriassa keskitettyjä hankintoja

120

Jäsenyritystä

150

toimittajaa

Tuomme merkittäviä säästöjä jäsenillemme

CaPS on ennen kaikkea jäsenvetoinen ohjelma. Suljetun verkostomme jäsenyritysten yhteenlaskettu liikevaihto on noin 10 miljardia euroa ja työntekijämäärä ylittää 50 000. Jäsenyrityksemme ovat keskeisessä roolissa kategorioiden ja kumppaneiden valintaprosesseissa. Kumppanit valitaan yhteisen kilpailutuksen perusteella, jossa kaikki kategoriasta kiinnostuneet jäsenyritykset ovat mukana. Olemme toteuttaneet Suomessa 80 ja Ruotsissa 40 kilpailutusta. Kilpailutetut osa-alueet kattavat osa-alueita logistiikasta IT-palveluihin.

Kaikki hyötyvät vahvoista verkostoista

Tarjoamme kumppaneillemme erinomaisen mahdollisuuden kasvattaa ja laajentaa asiakaskuntaansa sekä solmia pitkäaikaisia asiakassuhteita. Tarjoamme myös mielenkiintoisen kanavan uusien liikeideoiden testaamiseen.