CaPS

Palvelumme

Yksi toimittaja palvelemaan kaikkia

1. Volyymisopimukset keskeisissä kategorioissa

CaPS on neuvotellut keskeiset sopimukset valikoitujen toimijoiden kanssa Suomessa ja Ruotsissa. Keskitymme pääasiassa välillisiin kustannuksiin, ja olemme kilpailuttaneet toimintoja jo yli 80 kategoriassa. Valikoitujen kumppanien kanssa solmitut sopimukset ovat kaikkien jäsentemme käytettävissä. Kilpailukykyisten hintojen lisäksi kumppanimme tarjoavat poikkeuksellisen korkean palvelutason, ja myös ylin johto on sitoutunut yhteistyöhön.

2. Asiantuntijaverkosto

Verkostomme kautta jäsenemme voivat jakaa osaamistaan, kontaktejaan ja hyväksi havaittuja toimintatapoja.

3. Henkilöstöetuohjelma

Panostamme lisäksi jäsenyritystemme henkilöstön hyvinvointiin. Kaikilla jäsenyrityksillämme on käytössä henkilöstöetuohjelma, jonka kautta henkilöstö voi hyödyntää kumppaneidemme tarjoamia yksityishenkilöille räätälöityjä merkittäviä etuja. Henkilöstöetuohjelma brändätään erikseen jokaiselle yritykselle, ja se on digitaalisesti saatavilla riippumatta päätelaitteesta. Edut ovat valtakunnallisia ja tasavertaisia, ja niitä uusitaan jatkuvasti jäsenten toiveet huomioon ottaen.

CaPS-työkalut heti käyttöösi

Jäsenenä hyödyt monipuolisista työkaluistamme:

  • CaPS Extranet: suljettu palvelu, jossa näet kilpailutusten tulokset, kumppaneidemme esittelyt sekä voimassa olevat hinnat.
  • Tapahtumat: Järjestämme kategoriakohtaisia kilpailutustapahtumia, joissa pääset tapaamaan toimittajien ylintä johtoa tai potentiaalisia asiakkaita, sekä verkostoitumaan muiden jäsenten kanssa.
  • Uutiskirje: Kerromme uusimmista kilpailutuksistamme ja muita kuulumisia kuukausittaisessa uutiskirjeessämme.
  • Henkilöstöetuohjelma: Tuomme kumppaneidemme tarjoamia etuja koko henkilöstön käyttöön.
  • Raportointityökalu: CaPS-Extranetissä käytössäsi on raportointityökalu, jonka avulla näet kaikki yrityksesi käytössä olevat CaPS-sopimukset sekä niiden volyymit ja säästöt. Näet myös ne sopimukset, joita yrityksesi ei vielä käytä ja näiden sopimusten mahdollistamat säästöt.