Scala Fund Advisory

Scala Fund Advisory

Scala Fund Advisory tarjoaa pääomasijoitusalaan erikoistuneita varainhankinta- ja neuvonantopalveluja kategoriansa parhaille pääomarahastojen hallinnointiyhtiöille sekä omaisuusluokkaan sijoittaville.

Scalan palvelutarjoama koostuu varainhankintapalveluista korkealuokkaisille rahastomanagereille sekä secondary-palveluista ja strategisesta neuvonannosta institutionaalisille sijoittajille globaalisti. Toimipisteemme sijaitsevat Lontoossa, Tukholmassa ja Helsingissä.

Scalan tiimi vastasi CapManin varainhankinnasta 15 vuoden ajan. GP-taustamme ansiosta olemme enemmän kuin pelkkä jakeluverkosto. Meillä on kokonaisvaltainen ymmärrys pääomasijoittamisesta ja konsultoimme pääomarahastojen hallinnointiyhtiöitä haastavissa tilanteissa, kuten sukupolvenvaihdoksissa, governance-kysymyksissä, eturistiriidoissa, palkitsemisjärjestelmien kehittämisessä, raportoinnissa ja arvonmäärityksessä.

Tiimillämme on yhteensä yli 50 vuoden kokemus pääomasijoitusalan varainhankinnasta, sijoittajasuhteista ja liiketoiminnan kehityksestä.

Kotimarkkinamme ovat Euroopassa ja osittain Aasiassa ja verkostomme kattavat yli 500 institutionaalista sijoittajaa. Neuvonantajana panostamme pitkäkestoisiin asiakassuhteisiin. Tavoitteenamme on auttaa verkostoomme kuuluvia instituutionaalisia sijoittajia heidän private equity -ohjelmien kehittämisessä sekä tarjota korkealaatuisia sijoitusmahdollisuuksia.

Scala Fund Advisory on itsenäinen osa CapMan-konsernia.

Lisätietoja