Growth Equity

Mediatuotantoa ja -konsultointia

Sijoitusvuosi

2013

Liikevaihto (2017)

6,7 milj. €

Henkilöstöä (2017)

70

Rahastojen omistus (dilutoitu)

40,00 %

Verkkosivut

Mediatuotantoa ja -konsultointia

Aste on mediaintegraattori, joka auttaa asiakkaitaan hallitsemaan viestintää ja markkinointia yhdistämällä luovat toimintamallit, digi- ja printtiviestinnän tekniset ratkaisut sekä monikanavaisen tuotannon. Astelaiset ovat innovatiivisen mediaviestinnän rakentajia, jotka tarjoavat digi- ja printtiviestinnän sekä markkinoinnin kokonaisratkaisuja erilaisille organisaatioille, kustantajille ja brändeille. Sijoitus Asteeseen tehtiin syyskuussa 2013.

Vuoden 2008 perustamisestaan lähtien Asteen osaaminen on mahdollistanut sen, että viestintätoimenpiteet, materiaalien tuotanto ja parhaat tekniset alustat saadaan yhdistettyä tehokkaiksi ja kustannuksiltaan järkeviksi palveluiksi. Asteen osaamista on yhdistää markkinointi digi- ja printtiviestintään tavalla, joka rakentaa brändiä kaikkien kanavien kautta.

Tällä hetkellä Asteen 70 sitoutunutta ammattilaista auttavat yli 200 brändiä ja yritystä käsittelemään ja jakamaan sisältöä oikealla tavalla oikeassa paikassa: kirjoissa, lehdissä, verkossa, esitteissä, somessa, tableteissa, puhelimissa – siellä, missä kukin kohderyhmä viestit parhaiten vastaanottaa.

Kohdevastaava