Growth Equity

Sijoitusvuosi

2017

Liikevaihto (2017)

4,7 milj. €

Henkilöstöä (2017)

60

Rahastojen omistus (dilutoitu)

-

Verkkosivut

Digital Workforce on Pohjoismaiden ainoa puhtaasti ohjelmistorobotiikkaan erikoistunut palveluyhtiö. Yhtiö automatisoi tietotyön rutiineja digityöntekijöillä ja vapauttaa ihmisten aikaa tuottavampiin tehtäviin. Sijoitus Digital Workforceen tehtiin helmikuussa 2017.

Digityöntekijöitä toimittava Digital Workforce on Pohjoismaiden ainoa puhtaasti ohjelmistorobotiikkaan keskittynyt palveluyhtiö. Digityöntekijät automatisoivat tietotyön rutiinitehtäviä ja -prosesseja vapauttaen ihmisten aikaa tuottavampiin ja tärkeämpiin tehtäviin. Digityöntekijän käyttöönotto ei vaadi monimutkaisia integraatioprojekteja tai muutoksia nykyjärjestelmiin. Digital Workforce tarjoaa palveluita asiakkaan lähtötilanteesta eli automatisoitavien prosessien kartoituksesta aina digitaalisen työvoiman toimittamiseen.

Digital Workforce perustettiin kesällä 2015 ja se työllistää tällä hetkellä yli 30 asiantuntijaa Suomessa ja Ruotsissa. Yrityksen asiakkaita ovat muun muassa merkittävimmät pankki- ja vakuutusalan yhtiöt sekä lukuisat terveydenhuollon ja julkisen sektorin organisaatiot Suomessa ja Ruotsissa.

Kohdevastaava