Growth Equity

Innovaatioita televerkkojen hallintaan

Sijoitusvuosi

2000

Liikevaihto (2017)

35,0 milj. €

Henkilöstöä (2017)

179

Rahastojen omistus (dilutoitu)

10,00 %

Verkkosivut

Innovaatioita televerkkojen hallintaan

Polystar tarjoaa liiketoimintatiedon hallintaratkaisuja teleliikenneoperaattoreille. Yhtiö auttaa operaattoreita vahvistamaan asiakaskokemuksen johtamisstrategioitaan toimittaakseen saumattomia asiakaskokemuksia lukuisissa kosketuspisteissä. Sijoitus Polystariin tehtiin kesäkuussa 2000.

Polystar auttaa teleoperaattoreita saavuttamaan erinomaisuuden asiakaskokemuksen hallinnassa, Big data -analytiikassa, laadun varmistamisessa, verkon monitoroinnissa sekä huipputehojen testaamisessa. Perustamisestaan lähtien yhtiö on toteuttanut jatkuvaa ja pitkäjänteistä orgaanista kasvua erittäin kilpailluilla markkinoilla. Polystar perustettiin Ruotsissa vuonna 1983. Yhtiöllä oli alusta saakka globaalit näkymät, ja Polystar on tehnyt merkittäviä sijoituksia suurille kansainvälisille markkinoille.

Tällä hetkellä Polystarilla on yli 100 asiakasta globaalisti ja 10 toimistoa ympäri maailman Ruotsissa, USA:ssa, Kanadassa, Etelä-Afrikassa, Saksassa, Australiassa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa and Singaporessa. Polystarin pääkonttori on Tukholmassa, Ruotsissa.

Kohdevastaava