Infra

Sijoitusfokus

CapMan Infra hyödyntää pääomasijoittamisesta tuttua lähestymistapaa infrastruktuurikohteisiin energia-, liikenne- ja telekommunikaatiosektoreilla.

Sijoitusfokus

CapMan Infra sijoittaa erityisesti vakaan tuoton ja alhaisen riskin infrastruktuurikohteisiin energia-, liikenne- ja telekommunikaatiosektoreilla kuten esimerkiksi energian- ja lämmöntuotantolaitoksiin ja jakeluverkkoihin. Toimimme laajasti Pohjoismaissa, ja tiimimme on jakautunut Helsingin ja Tukholman toimistojen välille.

Ikääntyvä infrastruktuuri ja jatkuvat investointipaineet muuttuvassa toimintaympäristössä kohdesektoreilla takaavat hankevirran, joihin CapMan Infra pystyy aktiivisella otteellaan välittömästi tarttumaan. CapMan Infra pyrkii tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja paikallisille infrastruktuurikohteiden omistajille, kun he miettivät tulevien investointitarpeiden rahoittamista tai omistustensa uudelleenjärjestelyä.

Yhdistämme sijoittajat pohjoismaisiin pieniin ja keskisuuriin infrastruktuurikohteisiin.

Tiimi

CapMan kokoaa tiimin ammattilaisia, jotka yhdistävät sijoittajat pohjoismaisiin infrastruktuurikohteisiin. Lisäarvoa luodaan jalostamalla kohteita paikallisen osaamisen lisäksi aktiivisen omistajuuden ja kohteiden hallinnoinnin avulla. CapManin Infra-tiimillä on ainutlaatuista kokemusta kaikilla kohdesektoreillamme.