Real Estate

Kasvavat asuntomarkkinat Kööpenhaminassa

Amagerbrogade-portfolio

 

CapMan Real Estate hankki Amagerbrogade-portfolion vuonna 2013. Salkku koostuu yhdeksästä asuin- ja kauppakiinteistöstä suositulla Kööpenhaminan keskustaan johtavalla Amagerbrogade-ostoskadulla. Urbanisaatiosta ja asuntopulasta johtuen Kööpenhaminan asuntomarkkinoilla on runsaasti arvonluontimahdollisuuksia muun muassa modernisoimalla asuinkiinteistöjä.

Arvoa luodaan modernisoimalla ja valitsemalla oikeat kehityshankkeet

Luomme lisäarvoa kunnostamalla hoitamattomat asuinkiinteistöt sekä vapaana olevat tilat, jolloin kiinteistön vuokratasoa voidaan nostaa. Vapaana olevat tilat vuokrataan ja vuokralais-kantaa parannetaan. Lisäksi CapMan Real Estate suunnittelee 19 uuden huoneiston sekä päivittäistavarakaupan rakentamista osoitteeseen Amagerbrogade 82. Tiimi osallistuu myös aktiivisesti Kööpenhaminan kaupungin ”Uusi Amagerbrogade” -projektiin, jonka tavoitteena on tehdä koko korttelista viihtyisämpi ympäristö niin kaupunkilaisille, kauppiaille, jalankulkioille kuin pyöräilijöillekkin.

Luomme lisäarvoa vuokraamalla vapaana olevat toimitilat ja kunnostamalla osan asunnoista

Amagerbrogaden kiinteistöt, joiden pohjakerroksissa on toimitiloja ja ylemmissä kerroksissa asuinhuoneistoja, rakennettiin 1890-luvulla. Luomme lisäarvoa vuokraamalla vapaana olevat toimitilat ja kunnostamalla osan asunnoista, minkä ansiosta voimme korottaa vuokratasoa merkittävästi. Paikallisella yhteistyökumppanillamme Keystone Investment Managementilla on paljon kokemusta markkinoilla ja tulee täten myötävaikuttamaan vahvasti kiinteistöjen arvonkehitykseen”, sanoo CapMan Real Estate -tiimin senior partner Torsten Bjerregaard.

Sijainti: Kööpenhamina, Tanska

Sijoitu: 2013 -

Tyyppi: 106 asuntoa, 7,221m2 kauppatiloja /muita

Vuokrattava pinta-ala: 16 512 m2

Sijoitusvuosi : 2013