Real Estate

Ekologinen rakentaminen

Kauppakeskus Skanssi Oy

 

CapMan Real Estate rakennutti Kauppakeskus Skanssin vuonna 2009. Skanssi sijaitsee Turusta kuusi kilometriä Itään näkyvällä paikalla vilkasliikenteisen Turku-Helsinki moottoritien varrella. Tänään Kauppakeskus Skanssissa on yli 90 erikoisliikettä, 37 000 m2 vuokrattavaa pinta-alaa ja 2 400 parkkipaikkaa.  Kauppakeskuksessa on monia tunnettuja pohjoismaisia ja kotimaisia kauppaketjuja kuten H&M, C Ohlson, Tiger Stores, Cubus, Dressmann ja Alko.

Asiakkaamme arvostavat vihreitä arvojamme ja asioivat mielellään ekologisessa kauppakeskuksessa

Ekologinen kauppakeskus on löytänyt kävijänsä

Skanssi pyrkii toimimaan mahdollisemman ekologisesti ja on ainoa kauppakeskus Euroopassa, jolla on kaksi LEED – ympäristösertifikaattia: kauppakeskuksen rakentamisen aikainen sekä toiminnan aikainen sertifikaatti. Skanssilla on vahva asema idänpuoleisen Turun ja Kaarinan kaupungin alueella, jossa asuu 150 000 tuhatta ihmistä, joiden yhteenlaskettu ostovoima on noin 2 350 milj. euroa. Alueen asukasluvun ennustetaan kasvavan seuraavan vuosikymmenen aikana, tuoden lisää kauppiaita ja asiakkaita Skanssiin.

”Olemme toimineet suunnannäyttäjänä muille kiinteistökohteille olemalla ensimmäinen kauppakeskus Euroopassa, jolla on LEED -ympäristösertifikaatti sekä rakentamisen että kauppakeskuksen toiminnan ajalta. Lisäksi olemme säästäneet merkittävästi energiankulutuksessa. Asiakkaamme arvostavat vihreitä arvojamme ja asioivat mielellään ekologisessa kauppakeskuksessa. Prosessin aikana koko Skanssin henkilökunta sekä siellä toimivat yritykset ovat oppineet valtavasti ja voimme hyödyntää osaamista myös tulevissa projekteissamme” kommentoi Liisa Nikkanen, Kauppakeskus Skanssin toimitusjohtaja.

Olemme toimineet suunnannäyttäjänä muille kiinteistökohteille olemalla ensimmäinen kauppakeskus Euroopassa, jolla on LEED -ympäristösertifikaatti sekä rakentamisen että kauppakeskuksen toiminnan ajalta

Avaintiedot:

Sijainti: Turku, Suomi

Rakennusvuosi: 2009

Sijoitusaika:  2007-2017

Tyyppi: Kaupallinen kiinteistö

Vuokrattava pinta-ala: 37 200 m2

Parkkipaikat: 2 400 m2

Sijoitusvuosi : 2007

Kohdevastaava:

Verkkosivut: www.skanssi.fi/