CapMan ostaa kiinteistön Helsingin keskustasta

CapMan lehdistötiedote 23.12.2009 kello 11.05


CapMan ostaa kiinteistön Helsingin keskustasta


CapMan Hotels RE Ky -rahasto on allekirjoittanut sopimuksen, jonka mukaan se ostaa Helsingin keskustassa sijaitsevan Kiinteistöosakeyhtiö Vanhajämerän Sponda Oyj:ltä.

Albertinkatu 36:ssa ja Lönnrotinkatu 27:ssä sijaitseva Koy Vanhajämerän tilat tullaan muuntamaan hotelliksi. Kiinteistössä on vuokrattavaa pinta-alaa yhteensä 5 185 m2. Nyt tiedotetun kaupan odotetaan toteutuvan tammikuun 2010 loppuun mennessä.

CapMan hallinnoi kolmea kiinteistöpääomarahastoa, joista CapMan Real Estate I sijoittaa pääkaupunkiseudun toimitilakiinteistöihin, CapMan RE II -rahasto toimitila- ja kiinteistökehityskohteisiin Suomessa ja CapMan Hotels RE -rahasto hotellikiinteistöihin Pohjoismaissa.

Lisätietoja:
Jukka Iivari, hallituksen puheenjohtaja, CapMan Real Estate Oy, puh. 0400 405 956

Pirjo Ojanperä, Real Estate Hotel Fund -tiimin vetäjä, puh. 050 388 3306

CapMan www.capman.com

CapMan on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan omaisuudenhoitajia ja hallinnoi noin 3,5 miljardin euron pääomia rahastoissaan. Yhtiöllä on kuusi sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science, CapMan Russia, CapMan Public Market ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi. Kullakin sijoitusalueella on omat erikoistuneet rahastot. Yhteensä CapManin palveluksessa on noin 150 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa ja Moskovassa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.

Share on LinkedIn Share on Twitter