Kutsu CapMan Oyj -konsernin tiedotustilaisuuteen

CapMan Oyj pörssi-ilmoitus 29.1.2010 kello 12.30


Kutsu CapMan Oyj -konsernin tiedotustilaisuuteen

CapMan Oyj julkaisee vuoden 2009 tilinpäätöstiedotteen perjantaina 5.2.2010. Toimitusjohtaja Heikki Westerlund esittelee CapMan Oyj:n vuoden 2009 tuloksen sekä luo katsauksen alan markkinatilanteeseen klo 12.00 alkavassa analyytikoille ja lehdistölle järjestettävässä tiedotustilaisuudessa CapManin Helsingin toimistossa, osoitteessa Korkeavuorenkatu 32, Helsinki.

Tilaisuuden esitys on nähtävissä yhtiön internetsivuilta tilaisuuden alettua. Pyydämme teitä ystävällisesti ilmoittamaan osallistumisesta osoitteeseen mari.reponen@capman.com. Tilaisuudessa on tarjolla kevyt lounas.

Tervetuloa!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Mari Reponen, viestintäjohtaja, p. 0207 207 522 tai 040 702 5869, mari.reponen@capman.com

CAPMAN OYJ

Mari Reponen

viestintäjohtaja

Sijoittajapalvelut

JAKELU

Helsingin Pörssi

Keskeiset tiedotusvälineet

www.capman.com

CapMan www.capman.com

CapMan on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan omaisuudenhoitajia ja hallinnoi noin 3,5 miljardin euron pääomia rahastoissaan. Yhtiöllä on kuusi sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science, CapMan Russia, CapMan Public Market ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi. Kullakin sijoitusalueella on omat erikoistuneet rahastot. Yhteensä CapManin palveluksessa on noin 150 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa ja Moskovassa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.

Share on LinkedIn Share on Twitter